Den største bedriften er å gi barn en trygg barndom. Bli SOS-bedriftsfadder! Foto: Joris Lugtigheid

SOS-bedriftsfadderskap - Flere små om noe stort

Din bedrift kan sammen med andre bedrifter finansiere driften av en konkret SOS-barneby. Gjennom vår SOS-bedriftsfadderordning er din bedrift med på et langsiktig spleiselag for å gi barn i denne SOS-barnebyen et trygt hjem. Dere gir barna der muligheten til å bli selvstendige voksne og til å bli en ressurs i sitt eget samfunn.

Den største bedriften er å gi barn en trygg barndom

En bedrift som engasjerer seg og sine ansatte utover det som øker omsetningen og bunnlinjen tar et viktig sosialt ansvar. Et humanitært engasjement synliggjør bedriftens verdier på en konkret og handlekraftig måte. En slik arbeidsplass er for mange inspirerende og engasjerende.

SOS-bedriftsfadderskap som gave til ansatte

Hver SOS-bedriftsfadder kan selv bestemme i hvor stor grad de vil aktivisere fadderskapet eksternt og internt. Alle SOS-bedriftsfaddere får jevnlig informasjon i form av tekst og bilder fra den barnebyen de støtter. Dere vil også få tilrettelagt markedsmateriell for å synliggjøre bedriftens engasjement internt og eksternt.

Mange bedrifter benytter SOS-bedriftsfadderskapet som julegave til de ansatte. Et SOS-bedriftsfadderskap bidrar til en fellesskapsfølelse og mange opplever stolthet gjennom å jobbe på en arbeidsplass som tar ansvar for sårbare barn i verden. 

Disse SOS-barnebyene trenger ditt bedriftsfadderskap:


SOS-barnebyen i Mbabane i Swaziland
Swaziland er et lite land som grenser mot Sør-Afrika og Mosambique. Landet har mistet store deler av foreldregenerasjonen til Aids/HIV epidemien. Når store deler av den inntektsbringende delen av befolkningen er syke eller har falt bort oppstår mye fattigdom og mange barn trenger hjelp til inntekt eller en ny omsorgsperson.

SOS-barnebyen i Monrovia i Liberia
SOS-barnebyen i Monrovia i Liberia ligger i den vestlige delen av Afrika. Til tross for store naturrikdommer er Liberia et av de fattigste land i verden. Borgerkrig og store uroligheter har skapt mange flyktninger i eget land. Flesteparten av disse er kvinner og barn.

SOS-barnebyen i Limon i Costa Rica
SOS-barnebyen i Limon i Costa Rica ligger i et område av Costa Rica med aller størst fattigdom. Det er mange vanskeligstilte familier og sosialt utsatte barn. Sosialetaten har ikke kapasitet til å ta seg av det økende antallet barnevernssaker.

SOS-barnebyen i Ngabu, Malawi
Grunnsteinsnedleggelsen i oktober 2011 var startskuddet for byggingen av SOS-barnebyen i Ngabu som ligger i Chikwawadistriktet sør i Malawi. Dette valget ble tatt etter at SOS-barnebyer i 2008 gjorde en analyse av barns situasjon i landet. Denne viste blant annet at sårbare familier ikke mottar noen form for offentlig støtte og over 50 prosent av barna i grunnskolealder ikke går på skolen.

SOS-barnebyen i Mwanza, Tanzania
I Mwanza, Tanzania bygger vi en ny barneby hvor 120 barn får et nytt hjem og en ny familie. Hiv/aidsepidemi, barnearbeid, foreldreløse barn og vanskelige levekår for unge var utslagsgivende for etableringen av den nye barnebyen i Mwanza. Det vil også bygges en SOS-barnehage og en lokal skole skal rustes opp.  SOS-familieprogram har allerede startet og vil ved full kapasitet hjelpe 1200 barn og deres familier.

SOS-bedriftsfaddere

AB Bygg og Eiendom AS
Adlibris
Advokatfirmaet Sverdrup da
ASKO ØST AS
Balkongteam AS
Bayes Risk Management AS
Biltema Norge AS
Brit's Undertøysalong AS
Buskerud Begravelsesbyrå AS
Dalegruppen, TH.Dale AS
Degree Consulting Group AS
Depend Norge AS 
DJ Invest AS 
Ko & Co 
E.H. Vestnes AS
Enerhaugen Helsehus AS
Euromiljø Natur AS
Evokedset AS
Fasaderenovering
Firesafe AS
Firmanett AS
Fronth Gruppen AS
Gard AS
Hamek AS
Henrik Vestnes AS
Hjem Eiendomsmegling AS

Hummeren Hotell
Ictec AS
Internettforlaget
Jazz Frisør
Jobz AS
Mark Bric Display AS
Max Marketing Group
May-Bente Høiland Lode
Med-Eq AS
Mediaconnect AS
Medisan AS
Melvær & Lien
Milas AS
Modern Design AS
M+ IT
Nor Lines AS
Noricon AS
Norrøna Storkjøkken AS
Norsk Teknisk Installasjon AS
Oras AS
OrganicKidz.no
Outsearching AS
Pingbull
Rema 1000 Ila
Sabinum AS

Sabinum Eiendom
Sabinum Global
Sds Consulting AS
Seamless AS
Sem Gjestegård AS
Skytterholm Belysning AS
Solbakken Holding.no
Sporty Intersport AS
Stavne Arb.og Kompetanse Kr.
Straen Optiske AS
Strålfor AS
Sunndalsrør AS
Svea Finans
Symetra AS
Torval AS, Thon Hotel Oslofjord
Trellis AS
Trygg Renhold AS, Stor Oslo
Ucan 2 AS
Uretek AS
Verto AS
Victoriapassasjen AS
Visiontech AS
Vitis AS
Voksenåsen AS
Worsøe A/S

 

Kontakt

Bilde av forfatter

Linda Cecilie Dale

Tlf: 
23 35 39 77
Send e-post

Velg prosjekt