Bedriftsfadder

Den største bedriften er å gi barn en trygg barndom. Bli bedriftsfadder! Foto: Mats Hvalsengen

Din bedrift kan sammen med andre bedrifter finansiere driften av en konkret SOS-barneby. Gjennom bedriftsfadderskapet er din bedrift med på et langsiktig spleiselag for å gi barn i denne SOS-barnebyen et trygt hjem. Dere gir barna der muligheten til å bli selvstendige voksne og til å bli en ressurs i sitt eget samfunn. 

Den største bedriften er å gi barn en trygg barndom

En bedrift som engasjerer seg og sine ansatte utover det som øker omsetningen og bunnlinjen tar et viktig sosialt ansvar. Et humanitært engasjement synliggjør bedriftens verdier på en konkret og handlekraftig måte. En slik arbeidsplass er for mange inspirerende og engasjerende.

SOS-bedriftsfadderskap som gave til ansatte

Hver SOS-bedriftsfadder kan selv bestemme i hvor stor grad de vil aktivisere fadderskapet eksternt og internt. Alle SOS-bedriftsfaddere får jevnlig informasjon i form av tekst og bilder fra den barnebyen de støtter. Dere vil også få tilrettelagt markedsmateriell for å synliggjøre bedriftens engasjement internt og eksternt.

Mange bedrifter benytter SOS-bedriftsfadderskapet som julegave til de ansatte. Et SOS-bedriftsfadderskap bidrar til en fellesskapsfølelse og mange opplever stolthet gjennom å jobbe på en arbeidsplass som tar ansvar for sårbare barn i verden. 

Skattefradrag

Et bidrag til SOS-barnebyer kan gi deg inntil 16 800 kroner i fradrag på inntekten.

Disse SOS-barnebyene trenger ditt bedriftsfadderskap:

La din bedrift engasjere seg ved å støtte en konkret SOS-barneby og programmene tilknyttet denne.

Valgfritt beløp må være over 12 000 kroner.

Velg beløp du ønsker å gi per år
 
 
 
     
 
Velg SOS-barneby

Kandalaksha, Russland

Kandalaksha er den største byen i den sørlige delen av Murmansk regionen. Mange familier sliter med økonomiske og sosiale problemer, og går i oppløsning som følge av arbeidsledighet og alkoholmisbruk. Majoriteten av disse barna har tradisjonelt havnet på barnehjem, men i samarbeid med blant annet SOS-barnebyer arbeider myndighetene nå målbevisst med å finne mer familiebaserte omsorgsløsninger for barna. SOS-barnebyer har både barneby og familieprogrammet i dette området.
SOS-barnebyen i Kandalaksha i Russland.

Callao, Peru

SOS-barnebyen Callao ligger i byen med samme navn, i nærheten av Lima. Callaos befolkning består hovedsakelig av lavtlønnede familier. Arbeidsledighetsraten og andelen enslige mødre er høy. Vanskelige levevilkår har ført til et stort antall sosialt foreldreløse barn i dette området, dvs. barns foreldre er i live, men ute av stand til å ta vare på dem. Disse omstendighetene var utslagsgivende for etableringen av en SOS-barneby. Det bor i dag 108 barn i barnebyen.
SOS-barnebyen i Callao, Peru

Viet Tri, Vietnam

Viet Tri er hovedstaden i provinsen Phu Tho. Det er stort behov for hjelp til vanskeligstilte familier i området. Man antar at det er over 10 000 barn i Phu Tho, som har enten mistet mor, far eller begge foreldre.  SOS-barnebyen har 15 familiehus for 150 barn, i tillegg til skole, barnehage, og yrkesskole.
SOS-barnebyen i Viet Tri, Vietnam.

Mbabane, Swaziland

Swaziland er et lite land som grenser mot Sør-Afrika og Mosambique. Landet har mistet store deler av foreldregenerasjonen til Aids/HIV epidemien. Når store deler av den inntektsbringende delen av befolkningen er syke eller har falt bort oppstår mye fattigdom og mange barn trenger hjelp til inntekt eller en ny omsorgsperson. 
SOS-barnebyen i Mbabane i Swaziland

Ngabu, Malawi

Grunnsteinsnedleggelsen i oktober 2011 var startskuddet for byggingen av SOS-barnebyen i Ngabu som ligger i Chikwawadistriktet sør i Malawi. Dette valget ble tatt etter at SOS-barnebyer i 2008 gjorde en analyse av barns situasjon i landet. Denne viste blant annet at sårbare familier ikke mottar noen form for offentlig støtte og over 50 prosent av barna i grunnskolealder ikke går på skolen.
SOS-barnebyen i Ngabu, Malawi

Mwanza, Tanzania

I Mwanza, Tanzania bygger vi en ny barneby hvor 120 barn får et nytt hjem og en ny familie. Hiv/aidsepidemi, barnearbeid, foreldreløse barn og vanskelige levekår for unge var utslagsgivende for etableringen av den nye barnebyen i Mwanza. Det vil også bygges en SOS-barnehage og en lokal skole skal rustes opp.  SOS-familieprogram har allerede startet og vil ved full kapasitet hjelpe 1200 barn og deres familier.
SOS-barnebyen i Mwanza, Tanzania.

Våre bedriftsfaddere

Adlibris
Advokatfirmaet Sverdrup da
ASKO ØST AS
Balkongteam AS
Bayes Risk Management AS
Biltema Norge AS
Bjørnar Rød AS
Bredal Eriksen Trading
Brit's Undertøysalong AS
Buskerud Begravelsesbyrå AS
Dalegruppen, TH.Dale AS
Degree Consulting Group AS
Depend Norge AS 
DJ Invest AS  
Ko & Co 
Enerhaugen Helsehus AS
Euromiljø Natur AS

Evokedset AS
Firesafe AS
Fronth Gruppen AS
Gard AS
Hamek AS
Henrik Vestnes AS
Hjem Eiendomsmegling AS
Ictec AS
Jazz Frisør
Jobz AS
Mark Bric Display AS
May-Bente Høiland Lode
Med-Eq AS
Medisan AS
Melvær & Lien
Milas AS
Modern Design AS

M+ IT
Nor Lines AS
Noricon AS
Norrøna Storkjøkken AS
Norsk Teknisk Installasjon AS
Oras AS
OrganicKidz.no
Outsearching ASRema 1000 Ila
Sabinum AS
Sabinum Eiendom AS
Sabinum Global AS
Sds Consulting AS
Sem Gjestegård AS
Ski Handel AS
Solbakken Holding.no
Sporty Intersport AS
Stavne Arb.og Kompetanse Kr.

Straen Optiske AS
Sunndalsrør AS
Svea FinansSymetra AS
Torval AS, Thon Hotel Oslofjord
Trellis AS
Trygg Renhold AS, Stor Oslo
Uretek
Vedal Prosjekt AS
Verto AS
Victoriapassasjen ASVisiontech AS
Vitis AS
Voksenåsen AS
Worsøe AS

Kathrine-Sivertsen_shKathrine-Sivertsen_shKontakt
Hvis du har noen spørsmål, ta gjerne kontakt med Kathrine Sivertsen på telefon 23 35 39 00 eller e-post.

Et trygt hjem for alle barn